motorsport

Volant RACC

Palmarès

Volant RACC Catalunya.

2022 Sergi PÉREZ BENÍTEZ
2021 Ferran AYMERICH
2020 CANCEL·LAT PER PANDÈMIA
2019 Luka LARROSA
2018 Sergi FRANCOLÍ
2017 Pep BASSAS
2016 Dani MUNTADAS
2015 Ramon CORNET
2014 Jordi RODRÍGUEZ
2013 Jordi SALINAS
2012 Miquel PRAT
2011 Victor P. RALUY
2010 Joan CARCHAT
2009 Ferran PUJOL
2008 Alex BERCIANOS
2007 Marc JIMÉNEZ
2006 Jordi MARTÍ
2005 Jordi MARTÍNEZ
2004 Oscar MASCARÓ
2003 Marc GUTIÉRREZ
2002 David COLLDECARRERA
2001 Eduard GARCÍA
2000 Àlex JUANEDA
1999 Josep Mª MEMBRADO
1998 Dani SOLÀ
1997 Marc BLÀZQUEZ
1996 Josep MOLINA
1995 Jaume HERNÀNDEZ
1994 Jordi FERRAN
1993 Sergi PÉREZ
1992 Jordi PICÓ
1991 Miki SOLÉ
1990 Kim CASASAYAS
1989 Toni VIDAL
1988 Jordi VENTURA
1987 Xavier MÀS
1986 Jordi GRIÑÓ
1985 Mia BARDOLET
1984 Xavier GIRBAU
1983 Fernando SERENA
1982 Antoni RIUS
1981 Aman BARFULL
1980 Jaume CAMPS
1979 Joan Carles MACH

 

Guanyadors del Trofeu FAE

2007 José Antonio GONZÁLEZ
2006  
2005  
2004  
2003 Ricard ALCARAZ
2002 Joan SÁNCHEZ
2001 Xevi FONT
2000 Albert PEÑALBA
1999 Jaume DARNÉ
1998 Sergi RODRIGUEZ
1997 Héctor SOLER
1996 Marc BLAZQUEZ
1995 Roger ESCRIBÀ
1994 Joan FRANQUET
1993 Josep Mª MALAGARRIGA
1992 David GILERA
1991 Pere BASORA
1990 Jeroni VIVES
1989 Ernest ARISA
1988 Joan J. MALLORCA
1987 Xavier GOMEZ
1986 Didac LORENTE
1985 Josep Mª JUNOY
1984 Enric ROSSELLÓ
1983 Sergi BELTRAN
1982 Dionisi MUÑOZ
1981 Fco.Javier MANJARIN
1980 Juan J. LENCINA
1979 Joan R. RODRIGUEZ DE LIZANA
1978 Genís SERRAT