motorsport

Volant RACC. Notícies

Arnau Bartés es consolida al capdavant del Volant RACC Trofeu Mavisa amb tres victòries

02/09/2023

El pilot d’Ullastrell i el seu navegant, Miquel Velilla, han sumat el seu segon triomf consecutiu amb el Peugeot 208 1.2 PureTech de la FCA (Federació Catalana d’Automobilisme) a la primera cita sobre terra del calendari, el 4t Memorial Abel Puig. Gerard Julià / Isaac Pujol han finalitzat a continuació, desbancant del segon lloc del campionat a Pol Gómez / Pablo Sánchez, retirats de la prova ilerdense. Joan Socias / Bartomeu Payeras han obtingut el seu primer podi en el seu debut sobre aquesta superfície.

La segona meitat del 45è Volant RACC Trofeu Mavisa ha començat de la mateixa forma que va concloure l'anterior: amb victòria per a Arnau Bartés / Miquel Velilla. Els vigents campions de Catalunya de Promoció han rubricat el seu tercer triomf de l'any al 4t Memorial Abel Puig, on han competit per primera vegada sobre terra amb el Peugeot 208 1.2 PureTech de la FCA (Federació Catalana d'Automobilisme), marcant tres scratch.

Després de vèncer a les dues cites gironines d'asfalt disputades a la primavera –el 24è Ral·li de la Llana Ripollès i el 13è Ral·li Ciutat de Valls–, els líders del Volant RACC Trofeu Mavisa han dominat també sobre aquesta altra superfície, consolidant-se així al capdavant de la classificació abans de les dues proves decisives que tindran lloc entre octubre i novembre –el 58è RallyRACC Catalunya-Costa Daurada i el 62è Ral·li 2000 Viratges–.

Pol Gómez / Pablo Sánchez, guanyadors aquest matí de la segona especial del 4t Memorial Abel Puig, han patit després una trencadissa a la direcció, tot just començant el tercer bucle, fet que els ha obligat a abandonar la cita cerverina.

Arnau Bartés / Miquel Velilla també han experimentat problemes mecànics durant aquest cinquè tram, fet que ha obert les portes del liderat provisional a Gerard Julià / Isaac Pujol abans que un problema a la bomba de gasolina els hagi relegat a la segona posició final; la mateixa que passen a ocupar ara a la general del Volant RACC Trofeu Mavisa.

Joan Socias / Bartomeu Payeras han segellat el seu millor resultat fins a dia d'avui al campionat de promoció organitzat per RACC Motorsport, completant el podi del 4t Memorial Abel Puig, on els joves mallorquins han competit per primera vegada sobre terra aquest cap de setmana.

 

CLASSIFICACIÓ 4T MEMORIAL ABEL PUIG
1r- Arnau Bartés / Miquel Velilla (Peugeot 208 1.2 PureTech), 1:19:34.4
2n- Gerard Julià / Isaac Pujol (Peugeot 208 1.2 PureTech), a 2:48.6
3r- Joan Socias / Bartomeu Payeras (Peugeot 208 1.2 PureTech), a 3:41.0

 

CLASSIFICACIÓ VOLANT RACC TROFEU MAVISA 2023
1r- Arnau Bartés, 98 puntos
2n- Gerard Julià, 79 puntos
3r- Pol Gómez, 65 puntos
4t- Aleix Arcarons, 60 puntos
5è- Joan Socias, 46 puntos

 

CALENDARI VOLANT RACC TROFEU MAVISA 2023
Ral·li de La Llana Ripollès (1 d'abril) [asfalt]
Ral·li Ciutat de Valls (29 d'abril) [asfalt]
Ral·li Empordà (20 de maig) [asfalt]
Memorial Abel Puig (2 de setembre) [terra]
RallyRACC Catalunya-Costa Daurada (20 d'octubre) [terra]
Ral·li 2000 Viratges (25 de novembre) [asfalt]