motorsport

Volant RACC. Notícies

Domini de Marc Pedrosa a la segona cita del Volant RACC Trofeu Mavisa

17/06/2024

Després d'un decebedor inici de campanya amb un abandonament a l'Empordà, el duet format pels germans Pedrosa s'ha endut la victòria al Ral·li Vila d'Artés, segona prova de la temporada 2024, per davant de Kilian Santana / Isaac Pujol i Jordi San Andrés / Carlos Cabrero.

La segona cita de la 46a edició del Volant RACC Trofeu Mavisa ha tingut lloc aquest cap de setmana amb el 1r Ral·li Vila d'Artés, on Marc Pedrosa / Laura Pedrosa s'han mostrat superiors a tots els seus rivals, obtenint una brillant victòria al certamen promocional que organitza RACC Motorsport.

El triomf del duet que formen els germans Pedrosa suposa el revulsiu ideal després d'un desafortunat inici de temporada al Ral·li Empordà. En aquell cas, un lleuger toc els va obligar a abandonar, fet que els va impedir sumar punts pel campionat. Construït sobre els tres scratx obtinguts al llarg de la jornada, aquest èxit, el segon del nou Peugeot 208 PureTech VR d'última generació desenvolupat per Mavisa Sport, els permet reincorporar-se a la lluita pel campionat.

L'altre model que s'incorpora aquesta temporada al certamen, l'Opel Corsa 1.2T VR, ha tornat a tenir un paper protagonista gràcies a la gran actuació de Kilian Santana / Isaac Pujol. El jove canari ha iniciat el ral·li amb un scratx que li ha permès en primera instància liderar la prova, tot i que al final ha s'ha assentat en una nova segona posició final després de protagonitzar un interessant duel amb els guanyadors.

Els vencedors del Ral·li Empordà, Jordi San Andrés / Carlos Cabrero, s'han hagut de conformar amb la tercera posició final després d'un scratx a la secció matinal que els ha mantingut amb opcions durant bona part de la jornada. Aquest resultat els permet mantenir el lideratge de la classificació general, empatats a punts amb Kilian Santana / Isaac Pujol.

Gerard Comellas / Jaume Garcia han completat el ral·li en quarta posició i segueixen acumulant importants quilòmetres a la seva primera campanya a temps complet al Volant RACC Trofeu Mavisa. Els punts obtinguts els permeten mantenir-se en tercera posició de la general, a tant sols 11 punts dels líders.





CLASSIFICACIÓ 1r RAL·LI VILA D'ARTÉS

1r- Marc Pedrosa / Laura Pedrosa (Peugeot 208 1.2 PureTech VR 2024), 1:13:26.6
2n- Kilian Santana / Isaac Pujol (Opel Corsa 1.2T VR), a 26.2
3r- Jordi San Andrés / Carlos Cabrero (Peugeot 208 1.2 PureTech VR 2024), a 2:12.2
4t- Gerard Comellas / Jaume Garcia (Peugeot 208 1.2 PureTech), a 3:17.5



CLASSIFICACIÓ VOLANT RACC TROFEU MAVISA 2024

1r- Jordi San Andrés (Jr.), 45 punts
2n- Kilian Santana (Jr.), 45 punts
3r- Gerard Comellas (Jr.), 34 punts
4t- Marc Pedrosa (Jr.), 27 punts



CALENDARI VOLANT RACC TROFEU MAVISA 2024

Ral·li Empordà (25 de maig) [asfalt]
Ral·li Vila d'Artés (15 de juny) [terra]
Memorial Abel Puig (7 de setembre) [terra]
Ral·lisprint de Vilanova d'Escornalbou (28 de setembre) [asfalt]
RallyRACC Catalunya-Costa Daurada (19-20 d'octubre) [terra]
Rallye 2000 Viratges (23 de novembre) [asfalt]