motorsport

Volant RACC. Notícies

Segona victòria sobre asfalt de Jordi San Andrés i el seu Peugeot 208 1.2 PureTech VR

30/09/2024

Jordi San Andrés / Carlos Cabrero són els primers en repetir victòria aquesta temporada en imposar-se al 4t Ral·lisprint Riudecanyes - Escornalbou, quarta cita del calendari. Aquest èxit els permet, a més, recuperar el liderat del 46è Volant RACC Trofeu Mavisa a falta de dues proves.

El 4t Ral·lisprint Riudecanyes - Escornalbou, quarta prova de la temporada 2024 del 46è Volant RACC Trofeu Mavisa, ha viscut un domini absolut de Jordi San Andrés / Carlos Cabrero, amb un ple de victòries parcials que els han portat a guanyar el seu segon ral·li d'asfalt al certamen promocional que organitza RACC Motorsport.

La prova ha tingut en Jordi San Andrés / Carlos Cabrero i el seu Peugeot 208 1.2 PureTech VR 2024 uns clars dominadors, ja que no només han liderat des del primer moment, sino que han obtingut el millor temps a totes les especials disputades per les terres del Baix Camp. Els protegits de la FCA (Federació Catalana d'Automobilisme) han estat en control en tot moment i s'han endut la victòria amb gairebé mig minut d'avantatge.

En segona posició, Kilian Santana / Isaac Pujol han tornat a fer gala d'un gran ritme al volant del seu Opel Corsa 1.2T VR, el nou vehicle desenvolupat per Mavisa Sport que s'ha incorporat aquesta temporada. El jove canari manté la seva trajectòria positiva amb el quart podi de la temporada, i segueix amb clares opcions de títol.

Un cop més, la mala sort ha marcat l'actuació de Gerard Comellas / Jaume Garcia. En aquesta ocasió, problemes electrònics els han privat d'assolir els objectius marcats, tot i que, a pesar d'aquest fet, han pogut completar la prova en tercera posició.

Quant al campionat, Jordi San Andrés / Carlos Cabrero se situen de nou al capdavant de la classificació general, amb quatre punts d'avantatge sobre Kilian Santana / Isaac Pujol a falta de dues proves, una sobre cada superficie.





CLASSIFICACIÓ 4T RAL·LISPRINT DE RIUDECANYES - ESCORNALBOU

1r- Jordi San Andrés / Carlos Cabrero (Peugeot 208 1.2 PureTech VR 2024), 25:04.5
2n- Kilian Santana / Isaac Pujol (Opel Corsa 1.2T VR), a 27.8
3r- Gerard Comellas / Jaume Garcia (Opel Corsa 1.2T VR), a 1:16.6



CLASSIFICACIÓ VOLANT RACC TROFEU MAVISA 2024

1r- Jordi San Andrés (Jr.), 95 punts
2n- Kilian Santana (Jr.), 91 punts
3r- Gerard Comellas (Jr.), 52 punts
4t- Marc Pedrosa (Jr.), 27 punts



CALENDARI VOLANT RACC TROFEU MAVISA 2024

Ral·li Empordà (25 de maig) [asfalt]
Ral·li Vila d'Artés (15 de juny) [terra]
Memorial Abel Puig (7 de setembre) [terra]
Ral·lisprint Riudecanyes - Escornalbou (28 de setembre) [asfalt]
RallyRACC Catalunya-Costa Daurada (19-20 d'octubre) [terra]
Rallye 2000 Viratges (23 de novembre) [asfalt]